No stejně mi to nějak nejde na rozum. Jak dokážou vydržet nejíst měsíc? I to je v podstatě dost zajímavá věc. Třeba co se týče toho Prahlada, tak se tam určitě muselo zkoumat, jestli byl třeba den před testováním zavřenej v mekáči, aby si udělal nějakou zásobu ne?

Takže by musel mít něco v žaludku. To se tam tedy přímo v dokumentu mám pocit nezmiňovalo, ale z něčeho žít musel i ostatní a to už by přeci jeden z těch týmu určitě vyslal do světa zprávu, že je to podvod.
Navíc, že by se z toho dalo nějak extra vydělávat mi taky nepřijde, protože to používají i lidé, kterým jsou peníze ukradené a žádné semináře a cvičení nedělají.
U mě to tedy celkem zapůsobilo, ale štve mě, že žijeme v době ve které žijeme a co by nás mohlo někam posunout dál se na veřejnost nedostane protože to není dost ziskové a člověk neví jestli to je podvod nebo ne a musel by se snad podívat prahladovi do zadku, aby měl teda jistotu co se mu předkládá za informace. Tohle mě na tom hodně s*re...
Každopádně z toho nějakou velkou ziskovost nečuchám, spíš se přikláním k tomu, že je to klidně možné, ale do monetárního systému značně nepraktické, naučit lidi žrát něco co se nedá skladovat a náležitě zpeněžit. Co by z toho měl dnešní systém? Těžkou ztrátu a to není potřeba.
Naším nepřítelem nejsou lidé, ale systém do kterého jsme se sami uvěznili...